Gemak van catering

Lekker op pad om te skiën, snowboarden of langlaufen en daarna gezellig après-skiën in je eigen catered chalet! ’s Avonds staat er een heerlijk 3-gangen diner voor je klaar. De maaltijd wordt verzorgd, de afwas wordt gedaan en meestal wordt de algemene ruimte ook nog opgeruimd
Vind je dit een heerlijk gevoel? Dan is een catered chalet een absolute aanrader. De chaletstaf bestaat meestal uit jongere, Engels sprekende personen die het gehele seizoen in de wintersportgebieden werkzaam zijn. Hij of zij heeft een eigen onderkomen en verblijft, meestal, niet in het chalet.

De Classic catering omvat:

7 x Uitgebreid ontbijt.
5 x Afternoon-snack voor na het skiën.
6 x 3-gangen diner.
Bij de maaltijd wordt wijn geschonken en na de maaltijd is er een kopje koffie.
Na aankomst bespreekt u met de chaletstaf de gewenste tijdstippen van de maaltijden. Om ’s morgens het ontbijt op tijd te kunnen serveren en de overige werkzaamheden uit te voeren, beschikt de chaletstaf over een eigen sleutel van het chalet.

Vegetarische of dieetmaaltijden zijn ook mogelijk maar moeten wel bij boeking opgegeven worden. Verdere voorkeuren kunnen in het begin van de week besproken worden en zullen indien mogelijk uitgevoerd worden.
Catering boek je altijd per heel chalet. Voor kinderen betaal je een aangepaste prijs