LE HAMEAU DES MARMOTTES
Alle prijzen zijn per persoon, per week en exclusief een 6-daagse skipas ‘Les Menuires’. Aankomst en vertrek op zaterdag. Inchecken via onze reisleiding ter plekke vanaf 16:00 uur. Uitchecken voor 10:00 uur op de dag van vertrek.

 

DE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF
Logies, alle lasten en heffingen (behalve de toeristenbelasting, opgemaakte bedden bij aankomst, schoonmaakbeurt aan het einde van het verblijf (behalve de keuken en de vaat), vaatdoekje, handdoeken en televisie. Wisseling handdoeken en vaatdoek 1 x per week. Bij een verblijf van 2 weken of langer wordt bovengenoemde dienstverlening aan het eind van elke week herhaald.

 

HOTELSERVICE
Opgemaakte bedden bij aankomst, schone handdoeken, televisie, schoonmaak aan het eind van het verblijf (behalve de keuken en de vaat).

 

OVERDEKTE EN OPENBARE PARKEERPLAATSEN
Er is maximaal 1 parkeerplaats in de overdekte garage per chalet of appartement beschikbaar. Eventuele extra auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats geparkeerd worden. Beschikbaarheid in de parkeergarage voorbehouden.
Huisdieren NIET toegestaan

 

GRATIS SERVICE
Kinderstoel en/of kinderbed
Indien u bij boeking een kinderstoel en/of kinderbed aanvraagt, kunnen wij u deze direct bevestigen (indien beschikbaar). U dient zelf voor de lakens en een dekentje te zorgen.

 

SERVICES TEGEN VERGOEDING
 
Midweekse schoonmaak  € 200 per chalet 
Midweekse wissel van bedlinnen € 15 per persoon
Midweekse wissel van handdoekenset € 9 per persoon

--------------------------------------------------------------------------------

Skipassen
Wij bieden u op bijna al onze bestemmingen de skipassen aan en de prijs per persoon. Ook afwijkende dagen, uitbreiding van het skigebied en gezinssamenstellingen, mogelijkheden zijn te over.  Stel ons uw vraag via e-mail: info@chalet15.nl
of belt u gewoon even. Ons enthousiaste team van medewerkers staat u graag te woord.


 

Reserveringskosten
Boekt u uw vakantie bij Chalet 15,dan betaalt u geen extra kosten voor uw reservering. 


 

Maximale bezetting
In de brochure staat per appartement en chalet duidelijk het maximale aantal personen vermeld. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u met meer mensen dan toegestaan uw onderkomen gaat betrekken. Bij reservering dient u daarom exact op te geven hoeveel personen in de accommodatie zullen verblijven. 


 

 

Seizoenen
In de prijskolommen vindt u de verschillende prijzen per persoon en/of per week. De eerste en laatste weken van het seizoen zijn de appartementen meestal voordeliger dan die in het hoogseizoen. De verschillende bestemmingen hebben dan ook in het hoogseizoen meer faciliteiten en voorzieningen dan in het voor- en naseizoen waarbij ook winkels en/of uitgaansmogelijkheden beperkter open kunnen zijn. Venturasol vacances is niet aansprakelijk voor eventuele onvoorziene zaken op uw vakantiebestemming. 


 
Klachten
Als u een opmerking heeft over onze brochure inclusief programma dan horen wij dat graag. Mocht er ter plekke naar uw mening iets niet in orde zijn, meld dit dan direct bij   ons. Wordt uw probleem niet naar uw wens verholpen, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem tijdens uw verblijf op te lossen.  

--------------------------------------------------------------------------------

 
ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

1. De definitieve reservering van een verblijf in het Chalet 15 betekent dat men op de hoogte is van de algemene verkoopvoorwaarden en deze aanvaardt.

 

2. Uw boeking is bij gebleken beschikbaarheid definitief zodra uw aanmeldingsformulier voorzien van handtekening per fax of post in ons bezit is. Na ontvangst van onze factuur/bevestiging dient u binnen 14 dagen uw aanbetaling van 25% van de reissom te voldoen.

 

3. Het restant van het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden betaald, ofwel bij reservering indien deze ten minste 30 dagen voor de aanvang van het verblijf geschiedt. Indien het resterende bedrag niet binnen deze termijn wordt betaald, vervalt de reservering. Na ontvangst van het resterende bedrag versturen wij uiterlijk 10 dagen voor vertrek uw reisbescheiden.

 

 

5. Annuleringskosten:
* Bij annulering tot 35 dagen vóór de dag van aankomst, 25% van de huurprijs.
* Bij annulering vanaf de 35e dag (inclusief) tot de 25e dag vóór de dag van aankomst, 50% van de huurprijs.
* Bij annulering vanaf de 25e dag (inclusief) tot de 8e dag vóór de dag van aankomst, 75% van de huurprijs.
* Bij annulering 7 dagen voor aankomst en /of het niet verschijnen op het verblijf of het verblijf wordt door de reiziger afgebroken, is het volledige bedrag verschuldigd en heeft geen recht op terugbetaling.

6. De tarieven bevatten de huur en de kosten van water en elektriciteit. Niet inbegrepen zijn de kosten die ter plaatse worden gemaakt, zoals telefoon, betaalde parkeerruimte of garage, enz.

 

7. De betaling van een borgsom voor de overhandiging van de sleutels is verplicht. De hoogte van de borgsom verschilt per Résidence en het tarief vindt u in de prijskolom op de betreffende pagina alsmede op uw reisbescheiden die u thuisgestuurd krijgt. De borgsom kan bij aankomst veelal per Creditcard (m.u.v. American Express en Dinner’s Club) of contant worden voldaan. Bij vertrek wordt deze gerestitueerd, onder aftrek van eventueel noodzakelijke schoonmaakkosten en de kosten van vervanging van ontbrekende of beschadigde goederen volgens de inboedellijst.

 

 

8. U kunt verantwoordelijk worden gehouden voor gebreken aan het gehuurde appartement en/of ontbreken van inventaris, als u niet de inventarislijst heeft gecontroleerd en afwijkingen binnen 24 uur na aankomst bij de reisleiding of receptie heeft gemeld.
Voor eventuele drukfouten of vergissingen op deze internetsite kunnen wij  niet aansprakelijk worden gesteld.